Estètica de luxe amb productes totalment naturals

Aparatologia mèdica, cirurgia estètica, tractaments facials i corporals a mida. Aquests són alguns dels tractaments integrals que ofereix el centre de bellesa i medicina estètica Akiabara. L'establiment, que ha obert recentment les seves portes, compte amb una experimentada plantilla de professionals de la bellesa i l'estètica i apliquen les marques: Alqvimia, la marca d'alta cosmètica totalment natural i lliure de tòxics i Haute Custom Beauty, la firma de cosmètica de luxe i que es pot personalitzar. 


A més, l'institut de bellesa, ubicat en ple centre de la ciutat, ofereix dues especialitzacions, les extensions de pestanyes i la manicura i pedicura russa. Aquesta tècnica permet, a través d'un torn, que l'esmalt s'adhereixi més a l'arrel de l'ungla i que l'esmaltat tingui més durabilitat. Acaben de completar l'oferta d'Akiabara la possibilitat del disseny de celles, el microblading i un servei de maquillatge i perruqueria per a esdeveniments especials. 

A banda i si vols una pla antiedatdetox o per millora la teva silueta, Akiabara compta amb la línia de 180 the concept. Una completa gamma de nutricosmètica per fer front al pas dels anys i el desgast de l'estrès. Amb 180 the concept podràs perdre pes, esborrar arrugues, acabar amb la flaccidesa, eliminar la cel·lulitis, entre d'altres.

Acqua fly i un lloc per relaxar-te amb oxigen pur

La cabina Aquafly permet moltes teràpies innovadores FOTO: Cedida

A més de les cabines especials per aplicar l'aparatologia i els tractaments d'Akiabara, l'establiment compta amb la cabina Aquafly que permet teràpies de cromoteràpia, banys de vapor, dutxa filiforme i de vichy, aromateràpia, a banda de la relaxació amb oxigen pur i realitat virtual.

Amb l'objectiu que puguis gaudir dels seus tractaments el centre ofereix un extens horari de dilluns a divendres de les 9.30 a les 20 hores i els dissabtes de les 9.30 a les 14 h.

Entre les especialitsts del centre destaca l'extensió de pestanyes FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem