Falten dos dies per degustar les 30 propostes de la Ruta de Tapes 2017!

Sant Cugat acull del 14 al 24 de setembre aquesta iniciativa culinària, amb la participació de 30 restaurants que oferiran tapa i cervesa per 2,5 euros

La Ruta de Tapes torna a Sant Cugat un any més. Aquesta ruta gastronòmica s'estendrà des d'aquest dijous, 14 de setembre, fins el diumenge, 24 de setembre. Durant aquests 11 dies, un total de 30 restaurants santcugatencs oferiran una tapa, ja sigui especialment creada per a la cita o que forma part de la seva carta, juntament amb una canya o un quinto d'Estrella Damm per un preu de 2,50 €.

Coneix més sobre la ruta:


Com cada any, durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm i que aquest any arriba a la seva 5a edició, se celebrarà el concurs per trobar la millor proposta culinària. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2017 i serà aquella proposta culinària que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. A més a més, també s'escollirà la tapa que millor marida amb la cervesa Estrella Damm.

Descarrega't el mapa de la ruta de tapes

Guanya una de les rutes que se sortejaran

Un dels plats que participen a la Ruta de Tapes 2017 FOTO: Cedida

A encara estàs a temps de participar en el sorteig de tres rutes per alguns dels 30 restaurants que participen en la Ruta de Tapes. A la web del TOT Sant Cugat, i a les seves xarxes socials, trobareu tota la informació sobre com participar al sorteig de Gastronosfera. Els guanyadors es donaran a conèixer el mateix dimarts, 12 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem