Ferran Aisa publica el llibre 'ECN 1 Radio CNT-FAI Barcelona'

El nou text del santcugatenc es presenta a Alexandria llibres el 16 de novembre

El santcugatenc Ferran Aisa acaba de treure al mercat el llibre ECN 1 Radio CNT-FAI Barcelona. La voz de la Revolución, publicat per Entreambos i Ajuntament de Barcelona.

Un llibre en què el santcugatenc recull els textos més destacats de les al·locucions, conferències, entrevistes i reportatges emesos per Radio ECN 1 CNT-FAI, des dels inicis de les emissions, el setembre de 1936, fins a la darrera programació de l'emissora confederal el juny de 1937. Les veus i els discursos de Jacinto Toryho, Federica Montseny, Buenaventura Durruti o Emma Goldman ofereixen una mostra documental històrica.

El llibre es presentarà a Sant Cugat el dijous, 16 de novembre, a les 19 hores, a Alexandria llibres, i hi participara l'editor Josep Cots, i Ferran Aisa.


Ferran Aisa i Pàmpols (Barcelona, 1948) és un dels historiadors més importants de Catalunya. Premi Ciutat de Barcelona d'Història, ha estat professor d'història de l'ACCAT, documentalista d'exposicions, guinosta de documentals i autor de nombrosos llibres, com ara Camins utòpics. Barcelona 1868-1888; La cultura anarquista a Catalunya; Contrarevolució. Els Fets de Maig de 1937, Una historia de Barcelona. Ateneu Enciclopèdic Popular, 1902-1999; República, guerra i revolució. L'Ajuntament de Barcelona (1931-1939) o Viaje por la España franquista (1969-1970).

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?