Fes-te el tatuatge que sempre has desitjat

Deysi Tattoo té més de 20 anys d'experiència

Tots estem acostumats a veure pel carrer gent que porta fet un tatuatge. Al braç, al coll, les cames... lluny queden els temps en els quals s'estigmatitzava a qui en duia algun. Si tu també estàs pensant a fer-te un, has d'assegurar-te de trobar un lloc que t'ho faci amb totals garanties i professionalitat. Deysi Tattoo, el primer saló de tatuatges de Sant Cugat, pot ser el lloc que estàs buscant.

En Miguel, el tatuador de Deysi té 21 anys d'experiència en el món dels tatuatges i els pírcings. Durant tot aquest temps, en Miguel (sota el nom de Deysi) ha aconseguit diversos premis a escala nacional i internacional. La seva experiència ha quedat tan acreditada, que fins i tot arribat a ser jutge ell mateix. Deysi Tattoo tenen xarxes socials: als seus perfils d'Instagram, Facebook i Twitter podràs veure com treballen i el resultat de la seva feina.

A Deysi saben que els tatuatges són decisions importants que queden gravades a la pell. Per això, no posen límits als teus dissenys: disposen d'un ampli grup de professionals de diversos estils que t'assessoraran durant tot el procés per fer que aconsegueixis el tatuatge que sempre has desitjat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem