Gaudeix de les imatges de la categoria Lleure del TOT Fotoportada 2018

L'exposició de fotografies es pot visitar fins el 25 de novembre a la plaça de Barcelona

El TOT Sant Cugat mostra la primera part -de 3- de les imatges de la categoria Lleure que s'han presentat en el 21è concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya. Aquestes i la resta de fotografies del concurs es poden visitar fins al 25 de novembre a l'exposició que es troba a la plaça de Barcelona, amb les prop de 1.200 fotos participants. Posteriorment, es podrà visitar a l'Hospital Universitari General de Catalunya, on es podrà veure durant un mes més.

1er premi Lleure de Jaume Benet "Raphael".

El lliurement de premis del concurs, que aquest any s'ha dividit en 4 categories (Esports, Lleure, Instagram i Viatges) es va fer et dijous 25 d'octubre, a la plaça de Barcelona, on es van repartir 8.000 euros en premis.

1er Premi categoria Esports. "Equilibri" de Maria del Mar Ruiz.

La foto guanyadora d'aquesta edició 2018 ha estat la titulada "Sense por", de Jana Foraster, captada a les Cascades del Niàgara.

Imatge guanyadora del TOT Fotoportada 2018, de Jana Foraster

Imatge guanyadora del TOT Fotoportada 2018, de Jana Foraster

Lliurament de premis del concurs TOT Fotoportada 2018. Foto: Bernat Millet.

Sis premis són els que es van lliurar en la categoria Lleure, escollides entre les 283 presentades. Per aquest ordre, s'ha premiat Jaume Benet, per "Raphael"; Ramon Poca, per "Globus"; Jordi Garcia, per "Geometria Natural"; Nicholas Trochil, per "Forever Young"; Martí Romaní, per "Posta de sol en família", i M. Sergio López, per "Entra en mi mente".

 
Comentaris

Destaquem