Els "gossos invisibles" busquen una nova llar a Sant Cugat

28 gossos han buscat una nova família a la desfilada de la Plataforma Animalista de Sant Cugat

La pluja ha afectat la desfilada de gossos en adopció que la Plataforma Animalista ha organitzat aquest dissabte, dia 1 d'abril, a l'Hotel Sant Cugat. Finalment, només s'ha pogut fer una desfilada i l'afluència de públic s'ha vist afectada per les precipitacions.

Un total de 28 gossos han participat de la jornada organitzada del PAS. "Hem volgut portar sobretot els gossos invisibles, aquells que els costa trobar una sortida", ha explicat Patrícia Trilla, de la Plataforma Animalista. Gossos grans o podencs que havien patit maltractament són alguns dels animals que han participat a la desfilada.

"La pluja ens ha afectat bastant, és una pena pels 28 gossos", ha lamentat Trilla, que sí que ha celebrat que la desfilada de gossos en adopció es vagi consolidant entre els santcugatencs. "Tenim la intenció de fer-la cada dos mesos", ha explicat.

Una desfilada que també té l'objectiu de conscienciar els ciutadans sobre la situació d'abandonament que pateixen molts gossos i la necessitat de prioritzar l'adopció davant la compra de cadells... "Hem de canviar el xip, tots són animals i no necessitem gossos de raça. Hem de potenciar l'empatia i posar-nos al lloc de tots els animals", ha comentat Trilla.

En aquest sentit, destaca que jornades com la desfilada són una oportunitat perquè "els gossos que no surten mai, tenen una esperança d'acabar la seva vida amb una família". Ha posat d'exemple un podenc que ha participat a la desfilada de trezte anys i que n'ha passat dotze tancat en una protectora.

"Potenciem aquestes desfilades perquè la gent obri els ulls i vegin que molts gossos necessiten una llar", ha finalitzat la membre de la Plataforma Animalista de Sant Cugat.

Les imatges del cap de setmana a Sant Cugat.

Els animals busquen una segona oportunitat FOTO: Lali Álvarez

Gossos en adopció

Recull d'imatges de PAS Sant Cugat d'alguns dels gossos en adopció i que busquen alguna família. Els interessats es poden posar en contacte amb la plataforma.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem