[SORTEIG TANCAT] Guanya dues entrades per descobrir l'espectacularitat del Monestir

L'atzar és clau en aquesta visita al Monestir de Sant Cugat

Vols viure una visita irrepetible al Monestir de Sant Cugat i descobrir aquesta impresionat joia de l'arquitectura local? Doncs ara ho tens més fàcil que mai, el TOT Sant Cugat sorteja dues entrades per fer una visita improvisada: l'improclaustre. Si vols tenir l'oportunitat de guanyar dues entrades, només has d'omplir el formulari que trobaràs més a baix fins el divendres, 14 de desembre a les 11h. Molta sort a tots i totes!

A la visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita del "Monestir de Sant Cugat més poderós del comtat de Barcelona" tots els dissabtes a les 10h. En aquesta visita podràs descobrir la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, on visitaràs l'església i pujaràs al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

monestir retoc web

A més, dels del Museu de Sant Cugat, tenen un programa de visites gratuïtes durant tot l'any i sobretot durant les festes, on es parla de les tradicions ancestrals. En aquest sentit, les properes visites es podran pel cicle de Nadal el dissabte 22 de desembre a les 12h. Per participar-hi, es necessita inscripció prèvia al 936759951 o enviant un email a museu@santcugat.cat.

 

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 
Comentaris

Destaquem