contingut promocionat

 

logo T-A

Guanya dues entrades per gaudir de Els Planetes de Holst!

Els planetes, una de les obres més populars del segle XX i la més coneguda de Holst , descriu cadascun dels planetes del sistema solar amb una orquestració espectacular

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen tres entrades dobles per gaudir d'Els Planetes de Holst a la sala santcugatenca. L'espectacle es farà el proper diumenge 17 de març de 2019 a les 21 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Aquest any 2019 es commemora el 50è aniversari de l’arribada de l’home a la lluna (1969) i és per aquest motiu que us presentem una de les obres més impactants i espectaculars escrita a inicis del segle XX: Els planetes de Gustav Holst.

L’obra és una suite orquestral formada per set moviments, cadascun dels quals porta el nom d’un planeta i un subtítol que explica la seva funció característica. Obra per a gran orquestra simfònica i cor de veus blanques que donen un aire misteriós i inquietant, sobretot quan s’arriba al planeta Neptú, a prop de la frontera imaginària entre el sistema solar i l’univers exterior.

Un concert amb una magnífica posada en escena amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la interpretació excepcional del Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 

 
Comentaris

Destaquem