contingut promocionat

 

logo T-A

Guanya dues entrades per gaudir dels Cantajuego!

Un viatge a través dels seus èxits per cantar, ballar i gaudir en família

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen una entrada doble per veure els Cantajuego a la sala santcugatenca. L'espectacle es farà el proper diumenge 24 de març de 2019 a les 12,30 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Jocs, cançons i endevinalles són els elements amb què els Cantajuego i els seus companys d’aventures arribaran al cor de petits i grans amb aquest espectacle que, igual que els anteriors, està dissenyat especialment per a què les criatures complementin el seu aprenentatge.

Super Éxitos és un espectacle on el grup EnCanto reafirma els valors d’aquest projecte: la col·laboració, el treball en equip, l’empatia, però sobretot la  importància de tenir respecte i fe en els nens que són l’horitzó i el futur de la humanitat.

En aquesta aventura els acompanyen els entranyables Coco, Pepe i Buby, a més d’altres personatges que aporten color i calidesa a l’espectacle, per fer les delícies de petits i grans.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 

 
Comentaris

Destaquem