contingut promocionat

 

 
logo ta

[SORTEIG TANCAT] Guanya gratis una entrada doble per veure Ismael Serrano a Sant Cugat!

Un concert íntim on repassarà els seus èxits i ens presentarà noves cançons i versions amb la sinceritat que sempre el caracteritza

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen una entrada doble per veure Ismael Serrano a la sala santcugatenca. L'actuació es produirà el proper dissabte 19 de gener de 2019 a les 21 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Ismael Serrano torna amb Todavía, una gira en acústic (guitarra Ismael Serrano, veu i guitarra i veu) que porta el nom del seu nou disc.

Guitarra a l’espatlla, en un format molt íntim i amb una acurada escenografia, recopila en aquest disc versions dels seus temes de sempre i un tema inèdit: Crucé un océano.

El debut d’Ismael Serrano fa vint anys, amb l’històric Atrapados en azul, va ser tot un revulsiu per a la cançó d’autor en castellà. Després de passar triomfalment per Madrid i Barcelona, amb les entrades exhaurides, i de ser aclamat una vegada més a l’Argentina, ens torna a visitar amb el seu repertori alhora íntim i personal i d’abast públic i social.

Cançó, poesia i compromís.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?