Guanya una exquisida ruta de tapes per Sant Cugat!

Per participar en aquest sorteig hauràs d'entrar al web de Gastronosfera i omplir el formulari

La ruta 'Sant Cugat va de tapes', que aquest any se celebra del dijous, 13, al diumenge, 23 de setembre, oferirà un total de 29 suculentes tapes diferents acompanyades d'una Estrella Damm. Per celebrar aquest itinerari gastronòmic, Gastronosfera sorteja 6 talonaris per a tres persones amb vals per a tapes i quintos per gastar en aquells restaurants de Sant Cugat que s'han unit a la iniciativa. Durant la ruta podràs degustar propostes com el croquetó de fricandó, el bao de porc amb most i anacard caramel·litzat, l'enchilada de pollastre, l'albergínia amb formatge de cabra, la xatonada, el bacalhau com natas, la patata emmascarada, el panzerotto di funghi o la cassoleta del pescador, entre moltes altres.


Com pots participar?

Per participar en aquest sorteig només hauràs d'entrar al web de Gastronosfera i omplir el formulari. Podràs participar des d'aquest dimecres, 5, al dilluns, 10 de setembre. Al web també podràs trobar tota la informació de la ruta, així com la possibilitat de descarregar-te l'aplicació per dispositius mòbils i endur-te la ruta a la butxaca. Participa-hi!

Els guanyadors es donaran a conèixer el 10 de setembre a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #santcugatvadetapes i al web del TOT Sant Cugat.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem