Guanya una samarreta del Barça signada per Messi fent un donatiu a l'AFA-VO

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer destinarà els diners a l'espai Respir de l'entitat

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Sant Cugat (AFA-VO) entregarà una samarreta del Barça signada per Messi a una de les persones que faci un donatiu a l'entitat. 

El fet és que, tal com explica la presidenta de l'entitat, Anna Fitó, al TOT Sant Cugat "l'espai Respir no el tenim gaire ben cobert econòmicament. Amb les subvencions que tenim no arribem ni a cobrir un quart de les despeses d'aquest espai".

És per això que des d'AFA-VO han decidit recaptar diners per aquesta activitat. Així doncs, des d'ara i fins al pròxim divendres 28 de juliol, coincidint amb la festa de l'espai Respir, totes aquelles persones que ho vulguin, poden fer un donatiu a l'entitat. Serà el dia de la festa quan se sabrà el guanyador de la samarreta del Barça.

Per a poder ser l'afortunat, caldrà fer un donatiu de 10 euros al número de compte ES57 2100 4547 2522 0011 0343. Caldrà indicar el beneficiari (Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer), el nom i cognoms + samarreta Barça i el mail o el telèfon de contacte. 

L'espai Respir és una de les activitats que ofereix l'AFA-VO. En aquest cas, està adreçat a familiars i cuidadors de persones amb Alzheimer. Consisteix a donar-li un respir al cuidador per tal que pugui fer les tasques que té descuidades. Així doncs, des de l'entitat ofereixen activitats als malalts durant aquesta estona. Les activitats tenen lloc dilluns de 17.00 h a 19.00 h i dimarts, dimecres i divendres d'11.00 h a 13.00 h a la Casa de Cultura. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem