Immersió lingüística en anglès des del primer moment

El curs que ve implementaran la revolucionària metodologia TET d'anglès

Amb l'objectiu que els infants tinguin una bona comprensió i una bona parla d'anglès en un futur, la llar d'infants Magnòlia aposta per aquest idioma en les primeres edats amb diversos projectes que s'encaminen a què els infants aprenguin amb més facilitat l'anglès. Per fer-ho, l'escola bressol compta amb una plantilla d'auxiliars de parla anglesa a les aules i el curs que ve implementaran la metodologia TET d'anglès.



Aquest mètode beneficia als petits alumnes, ja que adquireixen les estructures gramaticals i la fonètica de l'idioma anglès amb total naturalitat. I és que dels 0 als 3 anys de vida el cervell del nadó té obertes finestres d'oportunitats per aprendre les estructures gramaticals de més d'un idioma, sense esforç i amb naturalitat. Aquestes finestres es van tancant amb els anys, pel que l'aprenentatge de l'anglès com a llengua estrangera per a nens en edat preescolar i escolar va requerint més esforços.



Les investigacions demostren que el cervell del nadó creix doblement si l'hi exposa sistemàticament a una segona llengua. Aquesta exposició produeix i reforça connexions neurològiques que faciliten al nadó el seu desenvolupament intel·lectual a diferents àrees i per a tota la vida i genera la capacitat d'adquirir la pronunciació d'un angloparlant d'una manera espontània.

Què és TET?

La base de tot, el joc FOTO: Arxiu

El Total English Teaching (TET) és un mètode d'ensenyament complet de la llengua anglesa per als més petits. És a dir, s'ensenya l'idioma en la seva totalitat sempre tenint en compte l'entorn en què es mou un nen. Aquest sistema no considera l'idioma de forma fragmentada, sinó que presenta la totalitat de les estructures gramaticals en contextos reals i significatius per als nens.



En altres paraules, la llengua és present al nen de la mateixa manera que es presentaria l'idioma anglès a un nadó nascut en una família angloparlant. S'ha de tenir en compte que als 4 mesos de vida dels nens poden distingir quan se'ls parla en diferents idiomes i comprenen el significat de paraules i frases. A l'any els nens poden reproduir sons de qualsevol idioma al qual hagin estat exposats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem