Indignació entre veïns de La Floresta per l'estat de la xarxa d'aigua

Cada cert temps rebenta algun tub d'aigua al barri de La Muntanyesa de La Floresta i tarden dies en arreglar-ho

Veïns del barri de La Muntanyesa de La Floresta estan indignats per l'estat de la xarxa d'aigua del barri. El motiu és que de forma periòdica rebenta alguna canonada d'aigua del barri, inunda part del carrer i la reparació no arriba fins abans d'una setmana.

"La xarxa d'aigua està en molt mal estat i els tubs són molt vells", denuncia un dels veïns, Jaume Llansó, que explica que en els últims dos anys han rebentat vuit o nou tubs. "Està una setmana sortint aigua al carrer i no ve ningú", assegura. Una problemàtica sobretot registrada a l'avinguda de la Mina i al carrer de les Piscines.

A més, lamenta que quan venen a arreglar-ho, no avisen de l'actuació i tallen l'aigua als veïns sense avisar. A més, durant la pavimentació dels carrers amb el Pla de Millora de La Floresta es van tapar les claus de pas per seccions, i això obliga a tallar l'aigua a tot el veïnat. Com va passar aquest 15 de gener, quan van venir a arreglar l'avaria i van tallar l'aigua a tota la Muntanyesa durant tot el dia. A més, l'actuació va rebentar un tub de gas i també es va tallar el subministrament durant hores.

Les reparacions obliguen també a aixecar al carrer i el veí explica que pot tardar un mes fins que no ho arreglen i ho tornen a pavimentar. Els veïns han presentat reiterades queixes tant a Sorea com a l'Ajuntament de Sant Cugat, però encara no han ofert cap solució definitiva. "No hi ha manteniment, s'ha de fer alguna actuació, potser cal canviar els tubs", assenyala Llansó, que conclou: "És un nyap. No pot ser que cada dos mesos peti un tub".

canonada aigua floresta

 

 

 
Comentaris

Destaquem