Inundacions importants per la pluja a Sant Cugat

Els Bombers han rebut 15 avisos per les incidències per la pluja i Protecció Civil ha rebut 48 trucades

Inundacions de cases, problemes de mobilitat i accessos tallats són algunes de les incidències que està provocant la pluja a Sant Cugat del Vallès aquest dijous 15 de novembre. Els Bombers de la Generalitat han rebut 15 avisos per problemes derivats de l'aigua, que encara cau amb força al voltant de les 9 hores després de ploure durant tota la nit. A Protecció Civil han rebut 48 trucades des de Sant Cugat. La circulació per tot el municipi ha estat molt complicada durant tot el matí.

Més info: La pluja provoca una esllavissada a la Floresta

Una de les incidències més destacades és la inundació de l'avinguda de la Generalitat, en l'accés a l'Escola Thau i les escoles Gimbernat. Els Bombers han rebut l'avís al voltant de les 7.15 i dues dotacions estan treballant per retirar l'aigua i restablir la circulació. Quatre vehicles s'havien aturat dins del gran bassal per precaució. També estan inundats altres punts de Can Sant Joan, on la circulació dels busos ha quedat interrompuda. Al voltant de les nou del matí s'ha reobert el trànsit a l'avinguda de la Generalitat.

 

Els Bombers han hagut d'ajudar a 4 cotxes atrapats al  Thau FOTO: Cedida

Els Bombers han hagut d'ajudar 4 cotxes atrapats al Thau FOTO: Cedida

Escoles com el Joan Maragall o l'escola bressol de Valldoreix també han patit goteres i inundacions per la pluja. A la Floresta hi ha hagut una esllavissada al carrer de Quadra de Canals.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat també que hi ha afectacions als autobusos urbans per la pluja, amb retards d'entre 20 i 40 minuts. A la línia entre la Floresta i les Planes, el bus està aturat al Camí de Can Flo per una altra esllavissada.

Més info: Esllavissada als Túnels de Vallvidrera

A la carretera de Vallvidrera, poc abans del semàfor de la Floresta a la plaça del Centre, hi ha hagut una esllavissada de fang i pedra que ha ocupat tota la carretera i ha dificultat la circulació.

Molts carrers, com a Volpelleres o al Torrent d'en Xandri, acumulen molta aigua tot. El Camí de Can Camps està tallat per l'aigua acumulada i al passeig de Rubí han caigut pedres d'un mur.

Més info: Matí caòtic als Ferrocarrils de la Generalitat

També hi ha hagut cases, a Valldoreix i la Floresta principalment, que s'han inundat amb un parell de dits d'aigua, quantitat insuficient perquè els Bombers l'ha puguin treure. Al carrer de Dos de Maig els Bombers sí que han actuat per l'acumulació de més de mig metre d'aigua al forat d'un ascensor d'una comunitat d'habitatges.

Esllavissada a la Floresta FOTO: Àlex Lópex

Esllavissada a la Floresta FOTO: Àlex Lópex

 

PHOTO 2018 11 15 09 11 14

Inundació al passeig de Xavier Azqueta FOTO: Cedida

 

Estat del pati de l'escola Pins del Vallès. FOTO: Cedida

Estat del pati de l'escola Pins del Vallès. FOTO: Cedida

 

 

IMG 20181115 WA0020

Riera del carrer de Fuerteventura a Mira-sol FOTO: Manel Cervantes

 

IMG 20181115 WA0021

Rotonda a Mira-sol FOTO: Manel Cervantes

 

PHOTO 2018 11 15 09 00 38

Riera de Can Mora, al carrer de Villà FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem