Ja hi ha data per l'encesa de llums de Nadal

Els carrers de Sant Cugat ja estan decorats

Les festes de Nadal ja estan a tocar i, per això, Sant Cugat ja s'està preparant per la seva arribada. De fet, durant les últimes setmanes s'han anat instal·lant els llums de Nadal carrer a carrer.

No serà fins al pròxim divendres, 1 de desembre, quan s'encendran els llums del municipi, segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat.

Activitats de Nadal

Tot i que encara no se saben totes les activitats previstes per aquest Nadal al municipi, el que sí que se sap ja, és que Sant Cugat tornarà a tenir Envelat.

Del 23 de desembre al 4 de gener, al parc de Ramon Barnils, la ciutat recuperarà aquest parc lúdic amb una oferta àmplia i amb diversitat d’espais i d’ambients. Amb el lema “Un Nadal a tot tren”, les activitats programades giraran entorn d’aquest eix temàtic commemorant d’aquesta manera el centenari de l’arribada del tren a Sant Cugat.

Durant els dies de l’Envelat hi haurà activitats cada matí, tarda i nit: espectacles, activitats, accions i tallers per als més menuts i s’hi ubicaran propostes ja tradicionals a Sant Cugat com el Quinto de Nadal, la Festa de Cap de d’Any i l’Ambaixador Reial. La contractació del personal d’atenció i el monitoratge es durà a terme a través del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem