Ja sabem qui s'ha guanyat el carro de la compra de Veritas valorat en 50 euros

El sorteig, en el que han participat més de 500 persones, ha servit per celebrar la rehabilitació de la botiga i s'ha basat en una estètica totalment renovada

Susana Carrascal Olmo ha estat la guanyadora del carro valorat en 50 euros sortejat per Veritas. El sorteig, en el que han participat més de 500 persones, ha servit per celebrar la rehabilitació de la botiga i s'ha basat en una estètica totalment renovada. Així i ara, el nou Veritas Sant Cugat disposa de serveis innovadors perquè et puguis endur tot allò que necessites. Podràs trobar-hi una secció de sushi ecològic i plats per emportar, amb la que satisfer les teves delícies, a més de servei de cafetería i una zona de productes tèxtils elaborats amb cotó d'origen ecològic.

I és que cada cop som més conscients del tipus d'alimentació que hem de seguir. Com menys conservants tinguin els aliments que consumim millor per la nostra salut i el planeta. En aquest sentit, la cadena de supermercats d'alimentació ecològica Veritas fa més de 15 anys que treballa per fer apropar l'alimentació ecològica a tothom i per això ofereix una gran varietat de productes amb certificació ecològica sans, saboroses i responsables amb el medi ambient.

 

 
Comentaris

Destaquem