Josep Maria Monferrer, Memorial Joan XXIII per la Pau

El pedagog ha estat reconegut per la Unipau per la seva tasca al barri de la Mina de Barcelona

El pedagog Josep Maria Montferrer ha estat distingit amb el Memorial Joan XXIII per la Pau 2015. Un guardó que anualment atorga la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i que s’ha donat a conèixer aquest dissabte, 16 de gener, a Sant Cugat.

Un reconeixement a Monferrer “per ser una persona que viu i treballa per la gent del barri de la Mina des de fa 40 anys”, ha anunciat Montserrat Salvat, presidenta de l’Institut Victor Seix de Polemologia. “És una figura històrica del barri que, tot i que ja està jubilat, exerceix de mestre i mediador al barri, a més de recuperar la memòria històrica del barri”, ha afegit Arcadi Oliveres, president de la Unipau.

El Memorial Joan XXIII per la Pau fa 49 anys que s’entrega, i Arcadi Oliveres ha anunciat que “l’any vinent serà una mica especial, ja que celebrem els 50 anys”. En aquest sentit, ha anunciat que “es recordaran tots els guardonats durant aquests anys del Memorial” que, d’altra banda, “és el primer en reconeixement a la tasca a favor de la pau a l’estat espanyol”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem