L'AFA-VO necessita patrocinadors per aconseguir una furgoneta

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer necessita una furgoneta per transportar els usuaris de l'espai Respir

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA-VO) busca patrocinadors per fer possible un nou repte. 

L'entitat vol aconseguir una furgoneta per transportar als usuaris que els és difícil arribar fins a la Casa de Cultura, actual seu de l'AFA-VO, per a fer l'activitat de Respir. Tal com destaca la presidenta de l'entitat, Anna Fitó, "sovint ens trobem que hi ha persones que deixen de venir per manca de transport, perquè viuen lluny del centre i arribar fins aquí, per exemple des de Mira-sol, els costa. Hi ha usuaris que acaben per no venir i això no és just". 

Per aconseguir la furgoneta de 9 places, que l'obtindrien a través de l'empresa OMG Vehiculos Sociales i amb la col·laboarció de la Confederació Espanyola d'Alzheimer (CEAFA), l'AFA-VO ha d'aconseguir trobar anunciants que puguin patrocinar el vehicle. Per la seva banda, durant 4 anys, la furgoneta anirà retolada amb cadascun dels logos dels patrocinadors.

Totes aquelles empreses que estiguin interessades a col·laborar amb AFA-VO es poden posar en contacte amb l'entitat a través del mail info@afavalles.com o trucant al telèfon 656 671 227. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem