L'Ajuntament es compromet a treballar pels pensionistes de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha volgut tranquil·litzar, donar suport al col·lectiu dels pensionistes i comprometre's per informar-los de les mesures que prendrà el consistori per ajudar els afectats

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha rebut aquest dimecres 7 de març als representants de l'associació Plataforma de jubilats i pensionistes de Sant Cugat, una entitat que va constituïr-se fa poques setmanes per reclamar unes pensions dignes i lluitar per recuperar el poder adquisitiu perdut per aquest segment social.

A la reunió, els representants d'aquest col·lectiu van traslladar a l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, les seves preocupacions sobre les retallades que el govern central ha aplicat a les pensions. Per aquest motiu, els membres de la Plataforma fa ja algunes setmanes que es concentren cada dilluns al matí a la plaça de la Vila per manifestar el seu malestar.

Conesa ha volgut tranquil·litzar i recolzar l'associació, dient que "L'Ajuntament us dóna suport a les vostres reivindicacions, del tot justes". També ha volgut destacar que, des del consistori, es comprometen a treballar per tal d'anar informant el col·lectiu de gent gran sobre les accions que es duen a terme a la ciutat per millorar la seva qualitat de vida, així com a reunir-se més vegades en el futur per mantenir i promoure més accions locals per a gent de tercera edat.

Des de l'Ajuntament recorden que el durant el ple passat es van aprovar dues mocions per instar al govern de l'Estat a prendre mesures per garantir les pensions i la dignitat econòmica derivada d'aquestes, traduïdes en una revalorització de les pensions en funció de l'IPC i una execució d'altres reformes necessàries per millorar l'ocupació i minimitzar la precarietat laboral.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem