L'Ajuntament i el Parc de Recerca de la UAB impulsen un programa d'emprenedoria

El consistori i el Parc de Recerca de la UAB col·laboren en el programa Explorer 'Joves amb idees', que forma part d'una iniciativa del Banc Santander

L'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca de la UAB uneixen forces per segon any consecutiu per impulsar el programa d'emprenadoria Explorer 'Joves amb idees', que forma part d'una iniciativa impulsada pel Banc Santander, a través de Santander Universitats. El programa va adreçat a joves d'entre 18 a 31 anys i pretén potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves de tot l’Estat Espanyol.

Explorer és un programa formatiu de cinc mesos, durant els quals els participants desenvoluparan les seves idees, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament personalitzat d’experts en innovació i models de negoci i la idea guanyadora viatjarà a Silicon Valley i optarà a un finançament de fins a 60.000 euros.

Així doncs, un cop finalitzada la formació, el projecte més ben valorat de l'Explorer Space Sant Cugat-PRUAB viatjarà a Silicon Valley, el referent mundial en innovació i emprenedoria, al costat d'altres 56 emprenedors de tot el país on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.

Tots els interessats en participar al programa es poden inscriure durant el mes de desembre a través d’aquest enllaç.

 

 
Comentaris

Destaquem