L'Ajuntament serà acusació particular contra els agressors dels policies locals

El consistori condemna les agressions que van patir 5 agents del cos de seguretat a Sant Cugat la nit del 25 de desembre

L'Ajuntament de Sant Cugat es personarà com a acusació particular en el procés judicial que s'ha obert arran de l'agressió soferta per cinc agents de la Policia Local la matinada del 25 de desembre.

Els fets van tenir lloc la matinada del diumenge, a les 7 del matí a l'avinguda de les Corts Catalanes quan un grup de deu persones va agredir els agents mentre intervenien en una baralla a la zona d'oci nocturn santcugatenca.

L'equip de govern ha condemnat aquests fets refermant el seu compromís per no tolerar cap tipus de violència. Igualment, l'Ajuntament ha manifestat tot el seu suport als agents que han patit aquests incidents així com a la resta de la plantilla de la Policia Local. En aquest sentit, fa públic el seu reconeixement a la feina que la Policia Local duu a terme per garantir la convivència ciutadana i la seguretat a la nostra ciutat.

Igualment, l'Ajuntament ha anunciat que es personarà com a acusació particular en el procés judicial que s'ha obert en relació a aquests fets. De moment ja hi ha tres persones detingudes per haver participat en les agressions als agents.

Un anunci que arriba després que el Sindicat de Professionals de Policies Municipals de Catalunya (SPPM-CAT) de Sant Cugat hagi condemnat i rebutjat els fets, i que el Partit Popular demanés que l'Ajuntament es personés com acusació particular.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem