L'Aplec Jove reivindica la necessitat de tenir un espai que aculli totes les entitats

L'entitat ha realitzat una cercavila aquest dissabte 5 de desembre des de la plaça de Sant Pere fins a Can Quitèria

"Sant Cugat necessita un espai polivalent que aculli tot tipus de projectes i entitats" ha destacat el membre de l'Aplec Jove Marco Simarro durant la cercavila celebrada, aquest dissabte 5 de desembre.

Recorrent els carrers principals de Sant Cugat, amb principi a la plaça de Sant Pere i final a Can Quitèria, l'associació formada per diverses entitats juvenils, com els esplais Sarau i Pica-Roca, Arran, Escola d'Excursionisme, entre d'altres, ha reivindicat que se solucioni el que considera "el mal endèmic de Sant Cugat".

Segons Marco Simarro a "Sant Cugat calen espais per al teixit associatiu i que facilitin els tràmits a l'hora de demanar qualsevol permís".

I precisament té relació que la cercavila hagi acabat a Can Quitèria amb la demanda de l'entitat juvenil. Doncs segons Marco Simarro, "el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil, és el millor exemple d'un edifici desaprofitat". Simarro ha volgut afegir que "no tinc res en contra del museu ni del tapís, però considerem que Can Quitèria era l'espai perfecte per acollir totes les entitats i amb el museu estarà desaprofitat".

La cercavila ha recorregut els carrers principals de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem