L'Ateneu, banderers de Sant Antoni

La celebració tindrà lloc el diumenge 22 de gener

L'Ateneu de Sant Cugat abanderarà la Cavalcada de Sant Antoni Abat el pròxim diumenge, 22 de gener. Enguany, l'entitat santcugatenca celebra el seu 60è aniversari. Els representants de l'Ateneu que faran de banderers són Margarida Cleris, Toni Manresa i Àlvar Roda. 

La festivitat de Sant Antoni, té lloc el dimarts 17 de gener. Aquell mateix dia a les 9 del matí, hi haurà l'ofici solemne al Monestir i després es farà un esmorzar a La Bolera.

Ja diumenge 22, arribarà la tradicional Rua dels Tres Tombs. Entre les 9.00 h i les 11.00 h del matí hi haurà un esmorzar de pagès al parc de Ramon Barnils.

Un cop finalitzi l'esmorzar, començarà la cavalcada amb l'acompanyament de les bandes musicals Agrupació Cultural i Musical Les Planes i la de Mas Janer, Mira-sol. 

Cap a les 12.00 h del migdia es farà la tradicional benedicció de cavalleries al darrere del Monestir, a l'avinguda de Francesc Macià. Serà llavors quan tothom que ho vulgui podrà dura a beneir els seus animals. 

El recorregut:

La cavalcada de Sant Antoni sortirà des de l'avinguda del Pla del Vinyet i finalitzarà a la plaça de Barcelona. Els carrers que recorrerà són: 

Pla del Vinyet, Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, passeig Sant Martí, carrer de Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià, cruïlla carrer de la Creu/ Torre, Francesc Macià, Orient, plaça del Coll, passeig Torreblanca, avinguda de Cerdanyola, carrer de la Creu, carrer de la Torre, Santiago Rusiñol, Santa Maria, plaça Doctor Galtés, carrer de Valldoreix, Sant Antoni i plaça de Barcelona. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem