L'Ateneu inicia un nou projecte gastronòmic

Aquest nou projecte es basa en una foodtruck que ofereix productes ecològics i saludables

'Jardí de l'Ateneu', aquest és el nom d'aquest nou projecte gastronòmic de l'Ateneu Santcugatenc, que té per objectiu oferir una proposta alimentària saludable, ecològica, de proximitat i, sobretot, original. Per això, des del 24 d'octubre, l'Ateneu compta amb la presència d'una foodtruck al jardí de l'edifici de l'entitat per oferir una via alternativa perquè els santcugatencs i santcugatenques puguin gaudir d'una experiència culinària diferent. L'estructura d'una foodtruck és un remolc equipat amb cuina. A més, s'han instal·lat unes taules al pati de l'Ateneu, a l'avinguda de Gràcia 16.

L'establiment, que obrirà durant els mesos d'hivern, de 9:30 h a 20: 30 h i de 9 h a 22 h durant els mesos d'estiu, a banda dels dissabtes que serà obert de 10 h a 13 h, ofereix plats internacionals com els tacos o el cuban pulled pork, fusionats amb una visió moderna de la cuina mediterrània, amb gran varietat de fruites i verdures ecològiques fresques, carns de proximitat i productes de primera qualitat. Experts en l'art de l'street food i entusiastes de la cuina de mercat, el Jardí de l'Ateneu pretén ser un referent on viure una experiència única en un
entorn tranquil i espaiós, per gaudir en família de la gastronomia d'avantguarda.

Amb l'obertura d'aquest bar, l'entitat reconeix que satisfà la demanda de diferents socis i veïns de la zona, que reclamaven una proposta d'aquest estil.

 


 

 

 

 
Comentaris

Destaquem