L'EMD de Valldoreix fa un balanç molt positiu de la Festa Major

Des de l'EMD apunten que ha estat un encert fer un programa enfocat a les activitats infantils i familiars

Durant el cap de setmana del 13 al 16 de setembre s'ha celebrat la Festa Major de Valldoreix amb moltes activitats, amb cabuda per a tots els gustos i públics. De totes maneres, aquest any, des de l'EMD, han volgut focalitzar les activitats, sobretot, en un programa infantil i familiar. "Ha estat un gran encert focalitzar el programa en activitats infantils i familiars", ha assenyalat la presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada.

A més, des de l'EMD s'han mostrat molt satisfets amb la participació i l'assistència de gent, sobretot en les activitats infantils: "Ha vingut molta gent, la gran majoria de Valldoreix, però segur que també molts d'altres zones de Sant Cugat i, inclús, de fora, perquè hi ha hagut molta gent". A banda de les activitats infantils, les activitats esportives, com el torneig de pàdel o de tenis taula, també han tingut molt bona rebuda, segons l'EMD.

Tot i la valoració positiva, el fet que s'hagués de suspendre el concert dels Búhos de Festa Major, ha deixat un regust amarg a l'EMD, ja que era un dels plats forts de la programació i hi havia molta gent.

No us perdeu les millors fotografies de la Festa Major de Valldoreix, en aquesta galeria.

Torneig de Bàsquet 3x3. Foto: Lali Álvarez

 
Comentaris

Destaquem