L'EMD es compromet a solucionar els problemes de goteres de l'escola bressol

Les pluges d'aquest 15 de novembre van provocar inundacions a l'escola

La Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix va aprovar, aquest 15 de novembre, destinar una partida de 30.000 euros per solucionar els problemes de goteres de l'escola bressol. Aquest dijous, les fortes pluges van provocar goteres i inundacions a l'escola valldoreixenca i les famílies van denunciar que la situació es repeteix des de fa tres anys.

Tots els partits polítics de la Junta de Veïns van aprovar una proposta d'urgència de la CUP-PC per tal d'actuar a l'escola bressol i resoldre la problemàtica. Així, es va tirar endavant una modificació pressupostària per destinar 30.000 euros a les actuacions, que es faran durant les vacances de desembre.

Més info: Goteres i inundacions a l'Escola Bressol de Valldoreix

"Volem denunciar la passivitat de l’equip de govern de l’EMD, amb Susana Herrada com a presidenta. Ja fa tres anys que el problema de les goteres existeix i a dia d’avui no han solucionat res", lamentava l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola bressol.

"Estem parlant de canalla de 0 a 3 anys, i creiem no poden estar en unes condicions com les que tenim actualment a l’edifici de l’escola. És per això que volem solucions ja!", afegien les famílies en un comunicat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem