L’EMD es reuneix amb Correus per acabar amb els retards en el repartiment

Veïns i veïnes de Valldoreix fa mesos que reben cartes de Correus cada quinze dies en el millor dels casos

L'EMD de Valldoreix s'ha reunit amb els responsables de zona de Correus per traslladar-los el malestar de la ciutadania de Valldoreix i exigir-los solucions ràpides que donin resposta als inconvenients que estan patint les veïnes i veïns de la vila. Valldoreixencs i valldoreixenques fa mesos que denuncien que només reben el correu cada 15 dies, en el millor dels casos, i que en ocasions les cartes els arriben amb un mes de retard.

Aquest fet provoca que en moltes ocasions les veïnes i veïns de la vila s’assabentin tard d’actes i invitacions, que els arriben quan la informació ja està desfasada. "Però l’inconvenient més flagrant és quan reben la notificació d’una sanció o del pagament d’una taxa i ja s’ha exhaurit el període de pagament amb descompte o s’ha d’abonar l’import amb recàrrec", assenyala l'EMD de Valldoreix.

Més info: Problemes a Valldoreix amb el servei de Correus

Durant la trobada, en què hi va participar el vocal de Serveis Generals, Bernat Gisbert, els representants de l’operadora estatal de servei postal i paqueteria van admetre la responsabilitat pel retard del correu i es van comprometre a posar en marxa un procés de detecció de quin és el punt de tractament i repartiment de la correspondència que està fallant i que provoca el la demora en la recepció.

Personal suficient

En concret, els gestors del servei de Correus han contactat amb persones de la vila que viuen en barris diferents i que faran un report diari de quines són les cartes que reben a les seves bústies i quins dies no reben correspondència. Amb aquesta informació, els responsables de zona determinaran en quin punt de la cadena de distribució del correu s’està produint la incidència i aplicaran les mesures correctores corresponents per tornar a la normalitat.

Durant la reunió, celebrada aquest 15 de gener, els responsables de Correus també han descartat que els problemes es deguin a una manca d’efectius pel que fa a carters i han confirmat que en aquests moments hi ha 5 persones que s’encarreguen de repartir les cartes i paquets a Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem