L'equip de l'Arnau Cadell, a la final espanyola de la First Lego League

UBUNTU, l'equip de l'Arnau Cadell en la First Lego League, s'ha classificat per a la final espanyola de la competició, que se celebrarà a Tenerife

L'equip de l'Arnau Cadell que participa en la First Lego League, l'UBUNTU, s'ha classificat per a la final espanyola d'aquesta competició, en la que participen diferents centres educatius de tot l'estat, que se celebrarà a Tenerife el 23 i el 24 de març. Els 7 integrants de l'equip van ser a Barcelona durant el cap de setmana del 16 i 17 de febrer, on van explicar al jurat de la First Lego League el seu projecte. El jurat va valorar-lo positivament, l'equip s'ha classificat per a la final estatal.

En l'edició d'enguany, la First Lego League planteja el repte de cercar la solució per a un problema relacionat amb un viatge tripulat de més d'un any de durada. UBUNTU (així es diu l'equip de l'Arnau Cadell), realitzarà un projecte per millorar l'estat d'ànim de la tripulació en un viatge tripulat, i ho haurà de fer seguint els requisits de la competició: el joc del robot, el projecte científic i el pòster de valors.

Durant el seu torneig, l’equip ha aconseguit la millor puntuació en el joc del robot, amb 188 punts. Aquesta els hi ha permès guanyar el Premi al Comportament del Robot. A més, els jutges han valorat de manera excel·lent el projecte científic de l’equip, que aquest any busca millorar l’estat d’ànim de la tripulació integrant eines científiques de diverses àrees. També han destacat en la presentació de valors, en la que han demostrat el bon ambient que hi ha entre ells.

 
Comentaris

Destaquem