L'Escola de Música de Valldoreix celebra 20 anys amb diferents activitats

El centre d'educació musical commemora els seus 20 anys amb una exposició fotogràfica i diferents concerts

L'Escola de Música de Valldoreix celebra enguany el seu 20è aniversari. El centre que ofereix ensenyaments musicals a nadons, infants joves i adults, vol celebrar l'aniversari d'una manera especial i, per aquest motiu, l'EMV prepara una exposició fotogràfica per al dia 14 de novembre per repassar la seva trajectòria durant aquests 20 anys, que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'EMD a les 18 h. Per altra banda, el dia 2 de novembre s'obre el període d'inscripcions de les orquestrades del 2019. Aquesta activitat ofereix un cap de setmana dedicat a la música en orquestra per a nens d'entre els 7 i 18 anys, que tenen l'oportunitat d'elaborar un concert que se celebrarà a Cartellà (Girona), de l'1 al 3 de febrer.

A més a més, l'Escola de Música programa l'inici del V Cicle de Concerts, en el qual hi haurà present un dels conjunts més singulars i atrevits del panorama musical català: Quartet Brossa. L'esdeveniment se celebra el 14 de novembre a les 18 h de la tarda, també a la Sala de Plens de l'EMD. El programa d'activitats de l'Escola de Música de Valldoreix continua amb una tarda musical en què els alumnes més destacats de l'Escola tocaran en un concert que es farà al Casino de la Floresta, el dia 27 de novembre a les 18:30 h.

Per concloure la celebració del 20è aniversari de l'escola, els conjunts instrumentals de vent i corda participaran, un any més, en la tradicional encesa dels llums de l'arbre de Nadal de Valldoreix amb un concert especial per a l'ocasió. La cloenda tindrà lloc a la plaça de l'Església de l'Assumpció el dia 30 de novembre, a les 18 h.
 

 
Comentaris

Destaquem