contingut promocionat
ALBERT MARTIN AUDIOLOGIA

L'oïda de cada persona és única

Segons el nostre nivell d’audició, unes persones se sentiran prou bé en aquests entorns i d’altres no

La nostra experiència en el món sensorial que ens envolta és veritablement individual. Cada persona és única i també ho és la seva audició. El nostre estil de vida, les nostres necessitats i les preferències personals abasten gammes extenses, per tant l’audició és diferent per a cadascú de nosaltres. 

Un exemple que sovint ens trobem és quan estem en un restaurant amb molta gent al voltant, amb converses creuades i on ens costa poder seguir la conversa. Segons el nostre nivell d’audició, unes persones se sentiran prou bé en aquests entorns i d’altres no. Les dificultats per a aquelles persones que tenen una pèrdua auditiva fa que busquin una solució que requereixi audiòfons i, actualment, poden trobar-la en el nostre centre. 

Per què? Actualment adaptar uns audiòfons és més que programar-los. L’equip d’Albert Martín Audiologia fa anys que desenvolupa eines eficaces per fer adaptacions correctes i trobar la solució excel·lent per a cada pacient. 

Com ho hem aconseguit? Gràcies a la formació constant del nostre equip, això ens permet fer un diagnòstic correcte de la patologia de cada pacient. També amb l’ajuda del millor equipament com l’equip Audioscan. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem