La dona que demana un habitatge digne a Sant Cugat porta la reivindicació al ple

Iolanda ha negat tenir "problemes mentals" davant els membres del consistori

La dona santcugatenca que des de fa uns dies protesta nua a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès reclamant una solució al problema d'habitatge que té a la ciutat, ha portat aquest dilluns, 17 de setembre, la seva reivindicació davant del ple municipal.

Més info: Una dona protesta despullada a les portes de l'Ajuntament pel dret a viure a Sant Cugat

Poc abans de començar la sessió plenària, Iolanda ha entrat a la sala per explicar el seu cas, i un cop a la sala, s'ha tret la roba. En aquell moment ha reiterat que no té "problemes mentals", tal com s'assenyala.
Els membres de seguretat l'han tret fora de la Sala de Plens.

Iolanda protesta despullada des del passat 12 de setembre a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest diumenge, va ser retinguda pels Mossos d'Esquadra durant l'acte inaugural de la plaça de l'U d'Octubre per aquesta mateixa protesta.

Més info: Denuncien que retenen una dona que protestava per l'habitatge durant la visita de Torra

El Sindicat de Llogaters de Sant Cugat ha assegurat a través del seu perfil de Twitter que la dona que protesta despullada per un habitatge digne a Sant Cugat ha estat detinguda i passarà una nit al calabós, després de despullar-se en el Ple Municipal del mes de setembre.

Els regidors del consistori han conegut la notícia en el Ple Municipal i l'alcaldessa ha instat a totes les forces polítiques a tractar d'ajudar la dona recomanant-li deixar-se ajudar pels Serveis Socials de l'Ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem