La Festa de Tardor tanca edició amb un balanç molt positiu tot i el canvi de data

L'alta participació i la bona resposta al canvi de dia i ubicació no han alterat l'esperit de la proposta

La Festa de Tardor a Sant Cugat del Vallès ha tancat la seva 43a edició aquest diumenge, 11 de novembre, amb un balanç positiu per part de la Comissió organitzadora, tot i el canvi de data obligat després d'haver-se d'ajornar per la pluja dels dies 27 i 28 d'octubre.

"Ha estat climatològicament fantàstic, i també pel que fa a participació", ha subratllat Josep Amorós, membre de la Comissió. "Hem de tenir en compte que ha estat el pla b de la Festa de Tardor, i això ha provocat alguna certa problemàtica, com el fet que algunes entitats no han pogut venir el dia triat per suplir el que no va poder ser", ha apuntat. Amb tot, "estem contents", ha afirmat, ja que les dues activitats que es van poder fer a cobert el dia previst (Diada Castellera i Trobada de Puntaires) "van funcionar francament bé", i les activitats traslladades a aquest dissabte, dia 10 "també van funcionar meravellosament bé".

Ballada de sardanes. FOTO: Paula Galván

Ballada de sardanes. FOTO: Paula Galván

Pel que fa a la Fira d'Entitats d'aquest diumenge, dia 11, Amorós ha destacat que "malgrat que les circumstàncies i el pla b ens ha portat a un emplaçament diferent, penso que ha estat un matí força agradable i profitós tant per les entitats com per a tothom que s'ha acostat i ha vingut a passar el matí amb nosaltres".

Fira d'entitats de la Festa de Tardor. FOTO: Paula Galván

Fira d'entitats de la Festa de Tardor. FOTO: Paula Galván

Pel que fa a l'esperit de la Festa de Tardor, el també membre de la Comissió, Julià Mestieri, ha recordat que "la Festa de Tardor és la reivindicació de les entitats de la ciutat; l'espai on les entitats, independentment del que fan, es troben i es reivindiquen com a tasca social i ciutadana". En el mateix sentit, ha destacat la feina feta per la Comissió, que enguany "hem estat fent una feina de reempoderar l'assemblea, que és l'espai on estan totes les entitats, i que estem molt orgullosos de com ha anat".

Pregó de la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

Pregó de la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

En aquest sentit, ha apuntat que "hem canviat algunes dinàmiques, han sortit uns lemes més participats per les entitats", anunciant que "tenim la intenció de cara l'any vinent de seguir treballant en aquesta línia, començant per la reunió de valoració d'aquest any i seguint traslladant més decisions sobre com ha de ser la festa i com les entitats volen que sigui aquesta festa".

Mireu les imatges de la Festa de Tardor a Sant Cugat.

Pregó de la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

El TOT Sant Cugat ha estat present a la Fira d'Entitats. FOTO: Paula Galván

El TOT Sant Cugat ha estat present a la Fira d'Entitats. FOTO: Paula Galván

La Festa de Tardor va haver de ser ajornada el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre per la pluja que va caure a Sant Cugat, mantenint-se únicament la Diada Castellera (traslladada al PAV 3), i la Trobada de Puntaires (al gimnàs de l'escola Joan Maragall).

Més info: La pluja obliga a canviar de dates la Festa de Tardor

Més info: El PAV 3 s'omple de castells per la Festa de Tardor

El gran gruix de les activitats es van traslladar a aquest cap de setmana, 10 i 11 de novembre. Durant dissabte, les entitats sortien al carrer per mostrar la seva activitat.

Més info: Les entitats prenen Sant Cugat per la Festa de Tardor

Correfoc de Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

Correfoc de Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

Més info: Els Diables cremen la nit de Festa de Tardor

Aquest diumenge, dia 11, ha estat el torn de la Fira d'Entitats i de la lectura del pregó, enguany a càrrec del Sindicat de Llogateres, amb motiu del lema d'aquesta 43a edició de la Festa, "Construïm un Sant Cugat que no ens expulsi".

Més info: El pregó de la Festa de Tardor clama per un Sant Cugat que no expulsi

Mireu les imatges del cap de setmana a Sant Cugat.

 Ballada de Country a la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem