La Festa Major de la Floresta encara el seu últim cap de setmana

El Cerca-Tasques i la XXVI Trobada de Paellers i Paelleres són els plats forts de l'últim cap de setmana de celebracions

La Festa Major de la Floresta encara l'últim cap de setmana d'activitats, després que comencès el cap de setmana del 13 al 15. Quan acabin les celebracions s'hauran realitzat un total de quaranta activitats pensades per a totes les edats i tots els gustos.

Divendres, dia 20, l'Església de Sant Pere acollirà a les 18 hores el concert de la Coral Tardor, i a les 19 hores arrencarà el 7è Cerca-tasques florestà. La festa seguirà amb sopar i música a partir de les 21 hores a les pistes poliesportives.

Cerca-tasques florestà. FOTO: Arxiu

Cerca-tasques florestà. FOTO: Arxiu

El 2n campionat d'escacs de la Floresta donarà el tret de sortida a les activitats de dissabte, dia 21 a les 10 hores, i a les 11 es faran jocs i tallers amb material reciclat a les pistes poliesportives. El mateix espai acollirà la XXVI Trobada de Paelleres i Paellers, que seguirà amb música. i més tard, a les 18.30 hores, començarà la 7a Baixada d'Andròmines des de l'avinguda Verge de Montserrat. Sopar i música a la nit a les pistes poliesportives.

Més info: Les activitats del segon dissabte de Festa Major a la Floresta

El darrer dia de festa major, el diumenge dia 22, es farà l'acte religiós a les 11.30 hores a la parròquia, i després, es ballaran sardanes. Mentrestant, activitats infantils a les pistes, on també es farà la festa de l'escuma. El fi de festa el posarà el concert de Tarantination, les havaneres i el rom cremat per a tothom a partir de les 20 hores a les pistes poliesportives.

Més info: Les activitats de l'últim dia de Festa Major a la Floresta

 
Comentaris

Destaquem