La Festa Major de La Floresta i la diada castellera encapçalen les activitats del cap de setmana

El del 21 i 22 de juliol serà l'últim cap de setmana de la Festa Major de La Floresta

Sant Cugat presenta un cap de setmana replet d'activitats, en el que destaquen les últimes activitats de la Festa Major de La Floresta i una diada castellera en la que participen els Guascs de Sant Cugat, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Tarragona. Pel que fa la Festa Major de La Floresta, el cap de setmana del 20, 21 i 22 de juliol se celebra el 7è Cerca-Tasques, la XXVI Trobada de paellers i paelleres i concert d'havaneres amb rom cremat. A banda d'això, també hi ha moltes més activitats repartides per Sant Cugat.

Les activitats del divendres inicien amb música. Concert amb la Coral Tardor a la Festa Major de La Floresta, a partir de les 18:00 h. Posteriorment arriba una de les activitats que han pres més força en la Festa Major del barri: el Cerca-Tasques, que comença a les 19:00 h al Centre Social i Sanitari. Fora del marc de le celebracions a la Floresta, el divendres 20 també hi ha nit de música al Claustre del Monestir, amb una actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell, a partir de les 22:00 h. Un hora més tard, a les 23:00 h, comença la 'Nit Jove' de la Festa Major de La Floresta, a les Pistes Poliesportives.

El dissabte dia 21 de juliol també està molt marcat per la Festa Major de La Floresta. A les 14:00 h se celebra una de les activitats amb més tradició de les celebracions del barri: la XXVI Trobada de paellers i paelleres. Els Castellers de Sant Cugat ofereixen una actuació, conjuntament amb els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Tarragona, a les 18:00 h. a la Plaça d'Octavià.

El diumenge serà l'últim dia de la Festa Major de La Floresta. A les 12:00 h, sardanes a la Parròquia Nostra Senyora de Montserrat. Ja a la nit, a les 22:00 h, havaneres i rom cremat a les Pistes Poliesportives.

 
Comentaris

Destaquem