La Festa Major de Valldoreix ja té cartell

El cartell ‘Compartir és construir’, creat per 12 nens i nenes de la Fundació GURU, anunciarà la Festa Major de Valldoreix 2018

Valldoreix ja té cartell per la Festa Major de 2018, que se celebrarà entre el 13 i 16 de setembre. El jurat va triar entre les propostes presentades el cartell que millor representés l'esperit de la festa grossa valldoreixenca i el guanyador va ser la idea de dotze infants amb Transtorn de l’Espectre Autista de la Fundació Privada Autisme GURU Valldoreix.

El cartell col·lectiu porta per nom ‘Compartir és construir’ i ha estat elaborat pels pinzells de dotze nens i nenes amb TEA, on cadascun s’ha encarregat de preparar una lletra del cartell amb el resultat final d’una composició molt visual i colorida, que vestirà el programa de Festa Major i engalanarà tots els racons de Valldoreix.

Gairebé una trentena de persones van presentar els seus treballs al Concurs de Cartells de la Festa Major 2018 de Valldoreix. En la modalitat d’adults, la millor composició artística va ser ‘Viu la Festa' de Marta Bellés i, en la categoria juvenil, l’obra guanyadora va ser el cartell de Charlotte Laverne, amb un premi de 450 euros per categoria. El cartell escollit per la Festa Major rep un premi de 300 euros.

 
Comentaris

Destaquem