La Fundació Privada Autisme Guru organitza el primer sopar solidari de l'entitat

L'objectiu de la cita és recaptar fons per poder seguir treballant amb un alt nivell de qualitat

La Fundació Privada Autisme Guru celebrarà el seu primer sopar solidari el pròxim divendres, 22 de setembre. La cita tindrà lloc al restaurant Masia Can Ametller a les 21.00 h i té per objectiu recaptar fons per poder seguir treballant amb un alt nivell de qualitat, així com per aconseguir la millora de la qualitat de vida de les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme.

Durant el sopar es donarà a conèixer la Fundació i, a més, hi haurà un sorteig amb diversos regals. D'altra banda, tots els assistents hauran de portar una peça de roba o complement de color blau, ja que aquest és el color que simbolitza l'autisme. D'entre tots, es triarà el millor i se li entregarà un premi. 

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir poden reservar la seva plaça enviant un correu electrònic a xrodriguez@fundacioguru.cat o trucant al 93. 675 54 55. El Sopar té un cost de 50 euros per persona. 

La Fundació Guru

L’any 2011 va arribar a Valldoreix la Fundació Guru, una residència que acull 37 usuaris i en la qual treballen 50 professionals. Els inicis d’aquesta fundació es remunten a finals dels anys 60 a Barcelona, quan el matrimoni format pel doctor Buñuel i la doctora Staffer van dedicar gran part de la seva vida als infants afectats per l’autisme i a les seves famílies.

La Fundació compta amb una escola d’educació especial, servei de teràpia ocupacional i serveis residencials.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem