La guia d'activitats infantils 'La PUÇA' estrena programació

En la nova programació pel trimestre que compren de setembre a desembre, hi ha novetats destacables

L'agenda d'activitats infantils La PUÇA, que pot adquirir-se amb el TOT Sant Cugat del divendres 21 de setembre, engega un nou trimestre ple d'activitats amb novetats destacables. Per començar, la guia és més gran (A5) i compta amb més pàgines (32). D'altra banda, en aquest nou trimestre s'inclouen activitats que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament i s'afegeix una divisió de les activitats per espais, en els que se sumen un a Mira-Sol i un a la Floresta.

La programació de La PUÇA compta amb més de 100 activitats, enfocades a nens i nenes de 0 a 12 anys, que es desenvolupen entre el 21 de setembre i el 31 de desembre. Entre les més destacades hi ha el Festival Petits Camaleons i el Festival de Titelles de Sant Cugat. Per promocionar l'interès cultural entre els menuts se celebren també unes jornades de divulgació històrica.

Cal destacar que més de la meitat de les propostes són gratuïtes i s'emmarquen dins de diferents àmbits artístics: música, teatre, titelles, art, literatura (contes), història (visites guiades), lleure ( tallers), xerrades, esport en família, cultura popular i tradicional.

Podeu consultar el programa d'activitats de la PUÇA

Més informació
 
Comentaris

Destaquem