La importància d'introduir l'anglès en edats primerenques

Iniciar l'aprenentatge en les primeres edats dóna més opcions d'èxit en l'adquisició de l'idioma

Kids&Us brinden a tots als nens i nenes la possibilitat d'aprendre llengües amb un mètode amable i eficaç, per poder construir així un món millor on la comunicació no suposi una barrera. Tot el personal de Kids&Us està format perquè el servei que donin sigui de la mateixa qualitat. Aposten per la formació continuada i especifica dels seus professionals i per un sistema d'autories internes que els permet detectar àrees de millora amb un únic objectiu: l'excel·lència, que està present en tots i cadascun dels seus processos, per garantir així l'èxit en l'aprenentatge.

Actualment, compten amb 425 centres a Espanya, Andorra, Itàlia, França, Bèlgica, Portugal, República Txeca, Mèxic, el Marroc i Japó. I més de 120.000 nens i nenes aprenen anglès amb la seva metodologia.

Quin és el millor moment per començar a aprendre un idioma? A Kids&Us ho tenen clar: com més aviat, millor. Iniciar l'aprenentatge a una edat molt primerenca dóna més opcions d'èxit en l'adquisició de l'idioma, perquè es fa de manera natural, igual que el nen petit aprèn la seva llengua materna. És per això que volen oferir l'oportunitat de provar una classe amb els seus personatges per a bebès, el Mousy i la Linda! Si esteu interessats, envieu un correu a santcugat@kidsandus.es.

La classe se celebrarà el dimecres, 27 de juny, a les 17.30 h per als nens d'1 any i a les 18:00 h per als nens de 2 anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem