La intel·ligència artificial, primer tema del curs de l'Aula d'Extensió Universitària

Aquesta ha estat la temàtica de la primera sessió del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran, que ha estat inaugurat amb la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny

Amb una conferència sobre intel·ligència artificial a càrrec del santcugatenc Ramon López de Mántaras, director de l'Institut d'Investigació en intel·ligència artificial, ha començat aquest dimecres 11 d'octubre un nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat.

Un curs que ha estat inaugurat per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, qui ha destacat la fórmula d'èxit de l'Aula de la Gent Gran, avui amb prop de 500 socis. Carmela Fortuny ha valorat la diversitat d'activitats que organitzen i, sobretot, la possibilitat que es dona als socis d'actualitzar els seus coneixements.

L'alcaldessa ha recordat als més de 200 assistents a l'acte inaugural que el 2019 estarà en marxa la Sala Ciutat (sala polivalent) al primer pis dels Cinemes Sant Cugat per fer-hi conferències.

Llibori Casadellà, president de l'Aula de la Gent Gran, ha posat remarcar les 35 activitats diferents que organitzen entre conferències, seminaris, visites o grups de lectura. Fins avui han passat més de 600 conferenciants per l'Aula de la Gent Gran de Sant Cugat i, en aquest sentit, ha tingut paraules de record per alguns que avui ja no hi són com la soprano Montserrat Caballé o l'actor Carles Canut.

Tot seguit, ha estat el Dr. Ramon López de Mántaras, que actualment investiga el raonament en robots autònoms capaços d'aprendre experimentant amb el seu entorn físic i la intel·ligència artificial aplicada a la música, qui ha obert el curs.

 
Comentaris

Destaquem