La PAS surt al carrer per promoure les adopcions de gossos i gats

La Plataforma Animalista de Sant Cugat va néixer fa quatre mesos

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) ha sortit al carrer aquest dissabte, 25 de juny, per promoure les adopcions de gossos i gats abandonats a Sant Cugat.

Aquesta és la segona vegada, des de la creació de la plataforma,  que l'entitat surt al carrer per tal de donar a conèixer la seva tasca al municipi.

Tal com explica la membre de la junta Agnieszka Navarro, "esperem que molta gent ens pugui conèixer avui. L'objectiu és promoure adopcions i cases d'acollida d'animals. A més, també estem fent un cens de colònies de gats. Volem conscienciar a la societat del municipi que els animals no són objectes, sinó que formen part de les nostres famílies".

Tal com diu Navarro, "la PAS ha evolucionat molt des que la vam crear. Hem fet cinc grups de treball: un de rescat d'animals, un d'esdeveniments, un de xarxes socials, entre altres".

Tot i que el cap de setmana llarg, per la revetlla, s'ha notat pel que fa a l'afluència de gent que ha visitat el punt d'informació que la PAS ha col·locat a la plaça dels Quatre Cantons, la valoració que Navarro fa de la jornada és "molt positiva, ha passat força gent i s'han interessat força per la nostra tasca".

Durant la jornada també s'han pintat cares FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem