La Policia Local precinta el Club de fumadors de cànnabis de Can Magí

Aquest dimecres el club havia obert malgrat la suspensió de llicències que l'Ajuntament va fer la setmana passada

Després que el Club de fumadors de Cànnabis de Can Magí hagi obert portes aquesta setmana, tal com ha avançat el TOT, la Policia Local ha precintat el local aquest dimecres a la tarda. Segons ha comunicat l'Ajuntament la mesura és perquè l'espai no té llicència i vol estudiar com s’han de regular aquesta activitat. Des del Club, els socis han assegurat que sí tenen llicència i que aquest dijous demanaran explicacions a l' Ajuntament pel tancament del local. 

El comunicat de l'Ajuntament també explica que "l’obertura d’aquest espai al carrer Adrià Gual està fora de la legalitat perquè no disposa dels permisos corresponents". El comunicat també recorda que "l’Ajuntament va aprovar la setmana passada un decret específic per denegar la llicència d’obertura a aquest club cannàbic, ja que ha suspès durant un any la tramitació i concessió de llicències a aquest tipus d’activitats amb la finalitat d’estudiar com s’han de regular". 

A més, el consistori assegura que "durant el període de suspensió de llicències l’Ajuntament estudiarà si aquesta regulació s’insereix en l’àmbit del planejament urbanístic o és susceptible de ser vehiculada a través d’una ordenança específica sobre aquesta matèria". Et text apunta que la nova ordenança ha d'estar "dins dels límits de l’autonomia local i dels paràmetres marcats per la normativa aprovada per la Generalitat de Catalunya".

Un vehicle de la Policia Local de Sant Cugat FOTO: Artur RiberaLa porta del local precintada. FOTO: Tot Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem