Les 9 activitats més destacades d'entre setmana a Sant Cugat

Per gaudir dels dies de setmana santa en família

Inici de la setmana santa amb activitats de tota mena per gaudir de les vacances en família. Algunes de les propostes més interessants d'aquesta setmana són:

Dia 15 d'abril

El dilluns, a les 9 h del matí, comença el Casal de Circ de Setmana Santa, per a infants de 4 a 12 anys, i que se celebra a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta. A la tarda, hi ha programat un espectacle de màgia amb "Moments màgics", a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori a les 18 h.

Dia 16 d'abril

A primera hora del matí, a les 9 h, s'obre el taller d'activitats japoneses, "Petit Japó Kids for Setmana Santa", que estarà obert fins el 19 d'abril, i se celebra a la av. Rius i Taulet 120. Per altra banda, a les 18 h, hi ha el recital de poesia "Passió...oh, preuat dolor", i que tindrà lloc a la Casa Museu Cal Gerrer.

Dia 17 d'abril

L'activitat de dimecres comença, a les 10 h, amb l'Espai familiar de Mira-sol al Casal de Mira-sol. Tot seguit, a les 12 h, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater se celebra l'espectacle de màgia Gisell amb "Sueños de una maga" edició especial Setmana Santa. Per últim, a la tarda, a les 16 h hi ha programat l'Espai familiar de la Floresta, que tindrà lloc al Casino de la Floresta.

Dia 18 d'abril

El Dijous Sant se celebra l'últim dia del Casal de Circ de Setmana Santa, que té lloc a la Unió Recreatica i Esportiva de la Floresta. Per altra banda, també continúa el taller infantil "Petit Japó Kids for Setmana Santa", que se celebra a l'avinguda Rius i Taulet 120.

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?