La vaga feminista del 8 de març a Sant Cugat: manifestació, dinar popular i activitats

L'Assemblea de Dones, impulsada pel Comitè de Vaga Feminista, ha decidit les accions a dur a terme durant la vaga feminista del 8 de març

La vaga feminista del 8 de març comença a prendre cos a Sant Cugat, i ja s'ha decidit que comptarà amb una manifestació, un dinar popular, activitats després del dinar, servei de canguratge a càrrec d'homes i mobilització fins a la manifestació de Barcelona, a la tarda. Així ho ha decidit l'Assemblea de Dones, impulsada pel Comitè de la Vaga Feminista, en una trobada el dissabte 23 de febrer, a la plaça de l'1 d'Octubre.

Assemblea de Dones. FOTO: Ferran Mitjà

Assemblea de Dones. FOTO: Ferran Mitjà

Així, les accions conjuntes començaran a les 12 h, a la plaça de Lluís Millet (davant de l'estació d'FGC), amb l'inici d'una manifestació, que seguirà un recorregut encara per determinar. Al final del recorregut, se celebrarà un dinar popular, i després, diferents activitats que encara s'han de concretar, per fer temps fins a l'hora de la sortida conjunta cap a la manifestació de Barcelona, a la tarda.

A més, per poder permetre a les dones fer tota la jornada, s'habilitarà un servei de canguratge, a càrrec d'homes, durant tot el dia, que, a falta de confirmació oficial, es farà a Cal Temerari.

A més, durant l'Assemblea de Dones també hi ha hagut una part informativa, en la qual s'ha explicat els drets a la vaga i d'altres conceptes bàsics a tenir en compte.

A banda de reivindicar l'erradicació de la violència masclista, del masclisme o protestar per les desigualtats en el món laboral entre homes i dones, la vaga feminista a Sant Cugat té per objectiu també exigir la retirada de la demanda d'FGC contra diferents dones que van participar en la vaga de l'any passat.

Més info: FGC demana 26.000 euros a les set santcugatenques que van tallar els ferrocarrils

 

 
Comentaris

Destaquem