Les 10 activitats destacades del cap de setmana a Sant Cugat

L'esperit nadalenc es fa notar a Sant Cugat amb un cap de setmana ple d'activtats

El Nadal arriba a Sant Cugat, i ho fa amb diferents propostes perque les famílies del municipi gaudeixin de tota mena d'activitats.

Dia 14 de desembre

El divendres obre amb una Trobada Multiesportiva pels nens i nenes de 1r ESO, que se celebra a la Zona Esportiva Municipal Rambla del Celler, entre les 9 h del matí i les 14 h. A la tarda, hi ha una activitat nadalenca amb la Presentació del pessebre de Sant Cugat, de 18 h a 18:30 h, a la plaça de Barcelona de Sant Cugat. El divendres conclou amb l'espectacle musical de 'El trencanous', que s'estrena al Teatre-Auditori, de 21 h fins a les 23 h.

Dia 15 de desembre

El dissabte al matí hi ha un taller per adults sobre Torrons, a l'edifici Ateneu d'11 h fins a les 13 h. Per altra banda, també se celebra el Mercat de Nadal, a Mercantic, i que estarà obert de 10 h fins a les 15 h. Durant el dissabte hi ha l'activitat solidària del 3r Torneig de pàdel per a la Marató de TV3 que tindrà lloc a les instal·lacions del pàdel indoor del DIR Sant Cugat.

Dia 16 de desembre

El diumenge presenta diferents activitats. Primer de tot, a les 10 h del matí, hi ha una activitat nadalenca amb Decorem la plaça del Coll. Tot seguit, a Can Ninot, hi ha un espectacle de titelles amb "Els tres porquets i la caputxeta celebren el nadal", de 12 h fins a les 13:30 h. Una altra proposta, és la XII Cursa d'orientació per a la marató de TV3 i XXIX cursa de Sant Cugat del Vallès, amb el punt de sortida des del Parc de la Pollancreda, a les 10h. Per acabar l'activitat del cap de setmana, hi ha el Caga tió i xocolatada a la plaça del Coll, entre les 17 h i les 19 h, perque les nens i famílies gaudeixin de la tarda.

 
Comentaris

Destaquem