Les 10 activitats més destacades de l'agenda setmanal a Sant Cugat

Gaudeix d'una setmana plena d'activitats per a tot els públics

Després d'un cap de setmana mogut i de gaudir d'activitats diverses, arriba l'agenda setmanal amb propostes interessants.

Dia 11 de febrer

L'agenda setmanal obre a les 10 h del matí, amb l'Espai familiar de Mira-Sol, que se celebra al Casal de Mira-Sol. A les 16 h, hi ha també, l'Espai familiar de la Floresta al Casino de la Floresta.

Dia 12 de febrer

L'activitat de dimarts presenta una xerrada sobre els "Límits que ajuden a crèixer", a l'Escola Bressol Municipal Mare de Déu de Montserrat, a les 18 h. Per altra banda, a l'edifici Ateneu s'inicia el cicle de filosofia, "Fil i Sofia", a partir de les 19:30 h.

Dia 13 de febrer

El dimecres, a les 16 h, hi ha el programa de ràdio especial, "Connectats", i que se celebra a l'Arxiu Nacional de Catalunya. A més, a les 18 h, hi ha la xerrada "Un videojoc per aprendre estratègia i matemàtiques", a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori. Per acabar l'activitat del dia, a les 20 h, se celebra el docmental del mes "Ouaga Girls", a la Casa de la Cultura.

Dia 14 de febrer

Per concloure l'agenda setmana, el dijous, a les 14:30 h hi ha un taller, a l'Ateneu, sobre "Com planificar les xarxes socials en només dues hores al mes". A les 18 h, també hi ha un taller de dibuix amb model, a la Casa de la cultura. Per últim, a les 20 h, hi ha programada la conferència "Supernoves", a la Casa de la Cultura.

 
Comentaris

Destaquem