Les 10 activitats que encapçalen l'agenda del cap de setmana

Es presenten múltiples activitats en un cap de setmana ple d'emocions per a la gent de Sant Cugat

Dia 19 d'octubre

El cap de setmana comença amb la xerrada matinal, Espai nadó. Sessió inaugural amb "Ralet, ralet! Contes i jocs" des de les 11:30 h, fins a les 14 h a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori. L'activitat continua amb una conferència a la tarda sobre "Les pintures de la vida de Sant Benet del Monestir de Sant Cugat" a l'Església del Monestir a les 18 h. Una altra proposta és l'activitat d' "Un cop l'any" a les 19 h al Teatre-Auditori. 

Dia 20 d'octubre

El dissabte presenta una activitat per a nens amb el taller mediambiental, Plant for the Planet a Sant Cugat, de 9:30 h fins a les 13:30 h. També hi ha l'activitat de titelles "Cargol Treu Banya "Miranius" d'11 h a 13 h a l'Associació Can Ninot. El mateix dia se celebra una jornada de portes obertes a l'església de Sant Medir, que permetrà la visita del públic entre les 11 h i les 14 h.

Dia 21 d'octubre

Per acabar el cap de setmana, hi ha una passejada matinal per Collserola del Baixador de Vallvidrera a Sant Cugat a les 9 h del matí, fins a les 12:30 h. Al matí també hi ha la 10a Cursa DIR Mossos d'Esquadra Sant Cugat apta per a tothom i que tindrà inici a les 9:30 h. Una activitat destacada per a la gent del municipi, és la mostra d'art al carrer Santiago Rusiñol de 10 h fins a les 14 h. Una altra de les propostes és el Mercat de Brocanters situat a l'avinguda de Rius i Taulet 120, entre les 9:30 h i les 16 h del diumenge.

 
Comentaris

Destaquem