contingut promocionat

Oh Happy Dog!

Les 3 claus per cuidar el teu gos i fer-lo més feliç

El manteniment físic del teu animal de companyia és clau perquè gaudeixi d'un bon estat anímic

Els avenços en cosmètica i coneixements permeten que cada vegada puguem cuidar més als nostres animals de companyia. De fet, el tracte físic que donem a la nostre mascota és fonamental perquè gaudeixi d'un estat anímic positiu. Per això, hi ha tres punts clau a l'hora de cuidar el físic del nostre gos o animal:

1- Els animals de companyia s'han de rentar amb certa freqüència. És positiu per a ells rebre banys d'aigua i xampú especialitzat de tant en tant. Els avenços en la cosmètica canina, que té en compte diferents tipus de pelatge i pell permeten que els gossos puguin ser rentats de manera freqüent. 

2- L’assecat és una altra part molt important del procés d’higienització del gos, ja que, si no es realitza correctament, el pèl i la pell quedaran humits produint una olor característica desagradable i en pells sensibles podríen aparèixer eczemes que haurien de ser tractades posteriorment pel veterinari.

3 -També és molt important el manteniment del pelatge. Cal revisar-lo de tant en tant per evitar que es facin nusos, que provoquen mal estar a l'animal, així com la brutícia i els paràsits que es poden acumular en el pèl, que podríen provocar alguna infecció en l'animal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem