Les 8 activitats que encapçalen el cap de setmana

El cap de setmana teniu l'oportunitat de gaudir d'activitats de tots els àmbits i per a tots els gustos

Arriba un nou de cap de setmana amb el que inicia la recta final del mes de setembre. El programa d'aquest cap de setmana està carregat d'activitats.

Dia 21 de setembre

El divendres dia 21 de setembre obre amb una activitat pels amants de la pintura: "Les pintures de la vida de Sant Benet", al Monestir de Sant Cugat, a les 18 h. Una altra activitat interessant per a la gent del municipi és el Concert Music'Al Cor, a les19 h. El mateix divendres i per gaudir d'una activitat esportiva, hi ha la celebració del 15è Torneig Internacional de Voleibol base femení , que se celebra fins al 23 de setembre.

Dia 22 de setembre

El cap de setmana continua amb activitats pel dissabte dia 22. Per aquest mateix dia hi ha programada una Gimcana familiar Jocs Cooperatius per fer gaudir entre tots els membres de la família, a partir de les 11 h. Els més petits de la colla, podran assistir a un espectacle de titelles titulat "Pinotxo", a les 18 h. El públic podrà comprar les entrades una hora abans de la funció. Per completar el programa de dissabte, hi ha l'activitat nocturna Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània de 22:30 h a 23:55 h a la plaça de l'Om.

Dia 23 de setembre

Per finalitzar l'últim cap de setmana d'estiu, hi ha planejada la 3a Trobada de Caramelles de Sant Cugat de 10:30 h fins a les 14 h. El diumenge hi ha convocada una Pedalada Popular amb motiu de la celebració de la Setmana de Mobilitat Europea i que tindrà el seu punt de partida a la plaça de la Vila d'11 del matí fins a les 14h.

 
Comentaris

Destaquem