Les 10 activitats més interessants d'aquesta setmana primaveral a Sant Cugat

Que faran gaudir de les propostes amb amics i famílies

Després d'un cap de setmana intens, arriba una setmana plena d'activitats de les quals gaudir. Aquestes són algunes de les més destacdes:

Dia 25 de març

El dilluns a la tarda, a les 18:30 h, hi ha una xerrada sobre "Introducció a Occitània", al Casal de Mira-Sol. Per altra banda, de dilluns a dimarts, hi ha una exposició sobre Degas, pasión por la perfección, i que es projectarà als Cinemes Sant Cugat.

Dia 26 de març

A les 18 h, hi ha programada una altra xerrada destinada a pares i mares, dels "Límits que ajuden a crèixer", i que se celebra a l'Escola Bressol Municipal La Mimosa. Pels amants de la literatura, a l'edifici Ateneu, se celebra una tertúlia literària de documental i vida de Gabriel Ferrater, a les 19 h.

Dia 27 de març

El dimecres a primera hora, a les 9h, tindrà lloc una sessió sobre "10 claus d'èxit per internacionalitzar la teva empresa", al Centre d'emprenadoria BeBusiness Vita. A la tarda, hi ha un Taller d'art per infants nascuts al 2016, i que els més petits de la colla puguin gaudir d'una bona estona a l'Escola Bressol Municipal La Mimosa. Tot seguit, a les 18 h, a l'Arxiu Nacional de Catalunya se celebra una conferència, titulada "La maçoneria una ordre iniciàtica".

Dia 28 de març

L'activitat de dijous comença amb la Passejada a Sant Medir, a les 10 h, amb el punt de sortida al Casal de Mira-Sol. Per altra banda, a les 19:30 h, hi ha programada una projecció documental amb "In No Great Hurry: 13 Lessons in Life with Saul Leiter", a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Per últim, a les 20 h, hi ha la conferència sobre "El cosmos medieval", a la Casa de la Cultura.

 
Comentaris

Destaquem